Hvorfra får jeg mine tracking-koder?

Følg

For at få dine tracking-koder skal du først tilmeldes betcart affiliates. Når din ansøgning er godkendt, kan du logge ind til betcart affiliates-systemet og gå til ”Markedsføringsværktøjer”-sektionen.

I ”Få dine annoncer”-feltet ser du tracking-koderne for hver og ét banner.

Dine tracking-koder leveres i HTML format. Denne kode bliver automatisk indsat ind i HTML’en for hvert banner, du ønsker at bruge. Kopiér blot koden for banneret, som du ønsker at bruge, og indsæt det i HTML-koden på din hjemmeside.

Husk – Det er vigtigt at teste alle tracking-koder, som du tilføjer til din hjemmeside ved at klikke på dem og verificere at dette klik er registreret på din affiliate-konto.