Er jeg autoriseret til at være en affiliate for betcart samt være indehaver af en spillerkonto hos betcart?

Følg

Ja, vores affiliates er autoriserede til at have en spillerkonto: det giver dem endnu større mulighed for tilmed at kende vores hjemmeside fra spillerens synspunkt. Ikke desto mindre, i tilfælde af at disse generelle vilkår eller betcart affiliation-platformen ikke respekteres, er din spillerkonto og/eller din affiliate-konto underlagt opsigelse.