Hvilke typer markedsføringsværktøjer tilbyder I?

Følg

Der er mange markedsføringsværktøjer som vi giver til dig; Uanset om det er detaljerede rapporter eller trafikdata fra vores hjemmeside til din. Du finder en bred vifte af markedsføringsmateriale, der specifikt er designet til betcart. Du finder alt, hvad du har brug for til at promovere betcart på dine hjemmesider. Har du brug for noget ekstra eller mere specifikt, som vi ikke har til rådighed, skal du endelig tage kontakt med din Affiliate Manager og beskrive det specifikke markedsføringsmateriale, du har brug for.