Er besøgende, som bruger mit gennemklikslink, cookied af betcart?

Følg

Besøgende, som gennemklikker på dit henvisningslink til én af betcarts hjemmesider, er cookied. Det betyder, at selvom din potentielle kunde besøger vores hjemmeside og af den ene eller anden årsag ikke registrerer med det samme, vil betcart stadig genkende dem som henvisninger. Hvis de opretter en konto mens cookien er aktiveret, er de dine kunder i hele levetiden!. Mens andre virksomheder har begrænsede dag-cookies og nogle eliminerer denne genkendelsesproces helt og holdent, værdsætter og belønner betcart dit hårde arbejde gavmildt.