Hvad skal jeg gøre, hvis jeg vil meldes ud af betcart affiliate-programmet?

Følg

Ved at melde sig til som Affiliate betyder ikke nødvendigvis, at det er en livslang forpligtelse. Du har frihed til at melde dig ud af platformen når som helst du har lyst. For at gøre dette, skal du fjerne alle markedsføringsværktøjer og/eller bannere, som er blevet brugt i promoveringen af vores hjemmeside. Det er en standard indstilling, at din affiliate-konto fortsat er tilgængelig, og hvis du ønsker, kan du kontakte os med en anmodning om at suspendere eller definitivt lukke kontoen.