Hvor meget bliver jeg betalt for hver af mine tracking-koder?

Følg

For at holde styr på hvor mange penge du tjener på hver banner, skal du følge følgende trin:

1. Log ind på din affiliate-konto

2. Gå til ”Rapporter”-sektionen

3. Vælg "Banner-rapport"

“Banner-rapport” giver dig detaljerede oplysninger om hver banners aktivitet såsom klik, eksponeringer, indbetalinger, bonusser, bruttoomsætning, nettoomsætning o.s.v. Ved hjælp af denne rapport kan du analysere produktiviteten af hver og ét banner, som du bruger, samt sammenligne banneres statistikker. På denne måde vil du kunne forstå, hvilke kreative fungerer bedst for dig. Derudover giver banner-rapporten dig mulighed for at overvåge effektiviteten af samme banner i forskellige marketingkanaler eller URL’s.