Hvornår og hvordan modtager jeg mine udbetalinger?

Følg

betcart Affiliate Program tilbyder adskillige metoder såsom Neteller, Skrill eller elektroniske transaktioner. Du skal specificere hvilken udbetalingsmetode du ønsker, når du tilmelder dig betcart Affiliates. Du kan derefter modificere det i ”Affiliate Udbetalingsindstillinger” i ”Min konto”-sektionen.

Udbetalinger for enhver kalendermåneds kommissioner er lavet i de første fem dage i den følgende kalendermåned. I begyndelsen af hver måned bliver dine statistikker nulstillet og vores teams beregner din kommission for den foregående måned. Betalingen gennemføres af din individuelle affiliate-manager. Du kan altid følge dine betalingers historik i ”Udbetalings-historikrapport”-sektionen i ”Rapporter”.

For at modtage dine udbetalinger, skal du nå det minimumsbeløb, der er påkrævet af den udbetalingsmetode, du har valgt. Minimumsudbetalingskravet pr. måned kommer også an på valutadenomineringen på din affiliate-konto som specificeret i dine Affiliate Vilkår og Betingelser. Hvis den nuværende måneds indtjeninger er under dit minimumsbeløb, vil vi behandle din kommissionsudbetalinger i løbet af den næste udbetalingsperiode, når minimumsbeløbet er nået. Der er ingen maksimumsgrænse for, hvor mange penge der kan hæves.