Hvordan logger jeg ind på min konto?

Følg

Efter din tilmelding er gennemgået og godkendt af vores affiliate team, modtager du et individuelt brugernavn og en adgangskode. Benyt dem til at logge ind på din nye konto fra ”Affiliate Log Ind”-siden.

Hvis du ikke har modtaget en e-mail med dit brugernavn og din adgangskode eller du har problemer, kontakt da venligst din individuelle affiliate manager. Du kan også e-maile affiliates@betcart.com  eller ringe betcart affiliate team på (+44) 29-21-25-0365 eller du kan finde ”betcartpartners” på Skype og sende en chatbesked, hvis du helst vil det.