Hvordan kan jeg holde styr på min præstation og indtjeninger?

Følg

Du vil tjene kommission på den omsætning, der genereres af de spillere du sender til betcart og du har mulighed for at overvåge fremskridtet af dine kampagner gennem de tilgængelige statistiske rapporter på din konto. Du kan få adgang til din konto til enhver tid, 24/7. Ved hjælp af ”Rapporter”-sektionen kan du overvåge din daglige trafik, indtjeninger og henvisninger. Du kan overvåge dine udbetalinger og indtjeninger gennem hele måneden. Vi giver dig en række rapporter, som du kan benytte til at analysere effektiviteten af dine kampagn(er).

1. Daglig trafik

Trafikrapporten giver dig mulighed for at analysere trafikken og registreringsforholdet fra spillere, du henviser til betcart. Denne rapport giver dig mulighed for at filtrere resultater efter kreativt ID, dato, måned, affiliate site og kommissionsgrupper.

Vælg rapportkriterierne heriblandt (a) Tidsperiode, (b) Forhandler, (c) Aff. Sites (valgfri), (d) Banner-ID (valgfri) (e) Viste resultater efter kategorier (valgfri).

Med denne rapport har du mulighed for at få overblik på topniveau af al din trafikdata (d.v.s. klik, eksponeringer, registreringer) uden inddragelse af monetær statistikker såsom indtægter og kommissioner.

2. Henvisninger

Henvisningsrapporten kan køres for alle medlemmer, en udvalgt gruppe af medlemmer eller en specifik affiliate, og den viser de henvisningskommissioner, du tjener månedligt.

Vælg rapportkriterierne heriblandt (a) Tidsperiode, (b) Forhandler, (c) Aff. Sites (valgfri), (d) Rapport-detaljeniveau (simpelt eller detaljeret*).

*Muligheden ”Detaljeret” giver dig en produktopdeling.

Henvisningsrapporten giver dig mulighed for at se hvilke medlemmer, der har henvist andre medlemmer samt statistikkerne af disse henviste medlemmer for den valgte tidsperiode.

3. Indtægter

Indtægtsrapporten er meget praktisk når du vil analysere affiliate-indtægter efter kreativt ID, dato, måned eller efter specifik affiliate tracking-profil.

Vælg rapportkriterierne heriblandt (a) Periode, (b) Forhandler, (c) Affiliate site, (d) Banner-ID, (e) Vis efter, (f) Rapporterings detaljeniveau.

Denne rapport giver dig mulighed for at analysere dine affiliate-indtægter på tværs af en bestemt tidsperiode og sammenligne det med dine tidligere resultater.