Hvem er min account- / affiliate-manager?

Følg

Din account manager/affiliate manager er den person, der er ansvarlig for din konto. Din account manager er til rådighed til at besvare dine spørgsmål og give dig råd. Efter til tilmelding til betcart affiliate-program er blevet godkendt, bliver du introduceret til din personlige account manager, som vil hjælpe dig med alle dine spørgsmål, som du kan have. Du kan også kontakte os via e-mail med spørgsmål eller bekymringer.