Hvordan tilføjer jeg bannere til min hjemmeside?

Følg

Efter din tilmelding er blevet godkendt, modtager du dit eget brugernavn og adgangskode til at logge ind til affiliates hjemmeside. Når du er logget ind, finder du en række markedsføringsværktøjer, som du kan benytte på din(e) hjemmeside(r). For at vælge de passende bannere til dinhjemmeside, besøg ”Få dine annoncer” i ”Markedsføringsværktøjer”-sektionen og vælg de bannere, du synes vil være mest interessant for din målgruppe.

Bannerkoderne, som bliver embedded med din affiliate gennemklikskode skal indsættes på din hjemmeside.