Hvordan kan jeg kontakte min affiliate-/konto-manager?

Følg

Efter du er blevet en affiliate modtager du e-mail-adressen til din individuelle affiliate-manager. Du kan kontakte din affiliate-manager hver gang du sender en e-mail. Du kan også e-maile affiliates@betcart.com  hvis du har spørgsmål. Hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, ring da endelig betcart affiliate team på (+44) 29-21-25-0365. Du kan også finde ”betcartpartners” på Skype og sende os en chatbesked, hvis du helst vil det.