Hur fungerar partnerprogrammet?

Följ

Som partner blir du generöst belönad för den trafik som du skickar till betcarts varumärke genom dina marknadsföringsaktiviteter. Ju mer spelare du hänvisar ju mer pengar tjänar du – så enkelt är det faktiskt!

Steg 1: Placera länkar på din hemsida som leder till en eller ett flertal betcartprodukter – du har många banners att välja bland.

Steg 2: Dessa länkar innehåller ditt unika partneridentifikationsnummer så att vi kan spåra den trafik som kommer från din hemsida.

Steg 3: Om besökaren som du leder till betcart öppnar ett konto och gör insättningar så börjar du tjäna provision baserat på de inkomster som spelaren genererar.