Var får jag mina spårningskoder?

Följ

För att få dina spårningskoder behöver du först registrera dig på betcartpartners. Så fort som din ansökan är godkänd kan du logga in på betcarts partnersystem och gå till ”Marknadsföringsverktyg”.

Under ”Hämta dina annonser” ser du spårningskoder för varje banner.

Din spårningskod ges i HTML-format. Koden sätts automatiskt in i HTML-koden för den banner som du valt. Kopiera koden för den banner som du vill använda och klistra in den i HTML-koden på din hemsida.

Kom ihåg: det är viktigt att testa alla spårningskoder som du lägger till på din konto genom att klicka på dem och verifiera att klicken registreras på ditt partnerkonto.