Blir besökare som använder mina klicklänkar ”cookieade” av betcart?

Följ

Besökare som klickar på dina hänvisningslänkar till någon av betcarts hemsidor blir ”cookieade”. Detta innebär att även om dina potentiella kunder besöker vår hemsida och av någon anledning inte registrerar sig på en gång så ser betcart dem ändå som hänvisningar. Om de skapar ett konto medan cookien pågår så är dem din kund för alltid! Medan andra företag begränsar cookies att gälla per dag och andra eliminerar denna process helt och hållet så uppskattar och belönar betcart ditt hårda arbete.