Hur mycket får jag betalt för varje spårningskod?

Följ

För att hålla koll på hur mycket pengar du tjänar per banner så behöver du följa dessa steg:

1. Logga in på ditt partnerkonto

2. Gå till ”Rapporter”-avdelningen

3. Välj "Banner-rapport"

“Banner-rapport” ger dig detaljerad information om varje banners aktivitet, så som klick, visningar, insättningar, bonusar, brutto- och nettointäkter etc. Tack vare denna rapport kan du analysera varje banners produktivitet och jämföra statistik för banners. På så sätt kan du se vilka annonser som fungerar bäst för dig. Banner-rapporten låter dig också se över hur effektiv samma banner är i olika marknadsföringskanaler eller URLer.