Vad är ett partnerprogram?

Följ

Ett partnerprogram är ett professionellt marknadsföringssystem som används av individer och företag (som äger och driver sina egna hemsidor) med syfte att marknadsföra en spelsida till deras kundbas. Det är ett slags partnerskap mellan en onlinehandlare och en hemsideägare där onlinehandlaren kompenserar hemsideägaren för de vinster som genereras genom handlarens länkar på deras hemsida. En partner blir betald i form av provision varje gång en kund som hänvisats genom din hemsida generera inkomst för handlaren. Det är ett enkelt sätt att generera inkomster från den trafik som du redan har på din hemsida.

När en besökare (eller prenumerant på ditt nyhetsbrev) blir en hänvisad kund (genom att klicka på din partnerhänvisningslänk till motsvarande hemsida och sen registrerar sig och gör en insättning) så tjänar du provision under den kundens livstid.