Hur loggar jag in på mitt konto?

Följ

Efter att din registrering har blivit granskad och godkänd av vårt partnerteam så får du ett användarnamn och lösenord. Du använder dem för att logga in på ditt nya konto från ”Partnerinloggning”-sidan.

Om du inte har fått ett email med ditt användarnamn och lösenord eller upplever något problem, vänligen kontakta din personliga partnermanager. Du kan också nå oss via email på affiliates@betcart.com eller ringa vårt partnerteam på (+44) 29-21-25-0365 eller hitta "betcartpartners" på Skype och därigenom skicka ett meddelande till oss, om du föredrar det.