Finns det några avgifter eller gömda kostnader relaterade till programmet?

Följ

betcarts partnerprogram är gratis. Hela vårt partnerprogram är helt och hållet fritt från kostnader. Det är gratis att registrera sig, gratis att marknadsföra och gratis att använda våra marknadsföringsmaterial. Att länka din sida till betcarts produkter låter dig samarbeta med en väletablerad global spelleverantör. Vad väntar du på? Gå med nu!