Hur håller jag koll på hur jag presterar och mina inkomster?

Följ

Du tjänar provision på den inkomst som dina hänvisade spelar genererar på betcart och kan övervaka hur dina kampanjer går genom den statistiska rapport som finns tillgänglig på ditt konto. Du kan komma åt ditt konto när som helst, 24/7. Tack vare ”Rapporter” kan du övervaka din trafik, inkomster och hänvisningar dagligen. Du kan övervaka månatliga betalningar och inkomster. Vi ger dig ett brett utbud med rapporter som du kan använda för att analysera hur effektiva dina kampanjer är.

1. Daglig trafik

Trafikrapporten låter dig analysera trafik och registreringar från spelare som du hänvisar till betcart. Denna rapport låter dig filtrera resultaten på annons-ID, datum, månad, partnersida och provisionsgrupper.

Välj rapportkriterier inklusive (a) Tidsperiod, (b) Handlare, (c) Partnersidor (valfritt), (d) Banner-ID (valfritt), (e) Visa resultat efter kategorier (valfritt).

Med denna rapport får du en översikt på alla dina trafikdata (exempelvis klick, visningar, registreringar) utan att inkludera monetär statistik såsom inkomster och provisioner.

2. Hänvisningar
Hänvisningsrapporten kan köras på alla medlemmar, en vald grupp av medlemmar eller en specifik partner och den visar hänvisningsprovisioner som du tjänar varje månad.

Välj rapportkriterier inklusive (a) Tidsperiod, (b) Handlare, (c) Partnersidor (valfritt), (d) Rapportdetaljnivå (Simpel eller detaljerad*).

* Alternativet ”Detaljerad” ger dig en produktöversikt

Hänvisningsrapporten låter dig se vilka medlemmar som hänvisat andra medlemmar och dessa hänvisade medlemmars statistik över en vald tidsperiod.

3. Inkomster
Inkomstrapporten är bra att ha när du vill analysera partnerinkomster efter annons-ID, datum, månad eller efter en specifik partners spårningsprofil.

Välj rapportkriterier inklusive (a) Tidsperiod, (b) Handlare, (c) Partnersidor (valfritt), (d) Banner-ID, (e) Visa efter, (f) Rapportdetaljnivå.

Detta rapport låter dig analysera dina partnerinkomster över en vald tidsperiod och mäter det mot dina tidigare resultat.