Vem är min konto/partnermanager?

Följ

Din kontomanager/partnermanager är den person som är ansvarig för ditt partnerkonto. Din kontomanager finns där för att svara på dina frågor och för att komma med råd. Efter att din registrering på betcarts partnerprogram har godkänts så introduceras du till din personliga kontomanager som kommer hjälpa dig med alla frågor som du kan ha. Du kan också kontakta oss via email med frågor och funderingar.