Hur lägger jag till banners på min hemsida?

Följ

Efter att din registrering har blivit granskad och godkänd av vårt partnerteam så får du ett användarnamn och lösenord. Du använder dem för att logga in på ditt nya konto från ”Partnerinloggning”-sidan. När du har loggat in hittar du ett brett utbud av marknadsföringsverktyg som du kan använda på din hemsida. För att välja den banner som du vill ha på din hemsida, besök ”Hämta dina annonser” under ”Marknadsföringsverktyg” och välj de banners som du tror kommer locka din publik.

Bannerkoderna, vilka är inbäddade med din partnerkod behöver sättas in på din hemsida.