Hur kontaktar jag min partner/kontomanager?

Följ

Efter att du blivit en betcartpartner så får du en emailadress till din personliga partnermanager. Du kan kontakta din partnermanager närsomhelst genom att skicka ett email. Du kan också skicka ett email till affiliates@betcart.com om du har några frågor. Om du behöver akut hjälp så kan du ringa betcarts partnerteam på (+44) 29-21-25-0365. Du kan också hitta "betcartpartners" på Skype och därigenom skicka ett meddelande till oss, om du föredrar det.